Volledig scherm
Merkx haalde een vrachtwagen hout uit de boom. © Bertjan Kers

Gevaarlijke boom in Drunens Keyserpark aangepakt

DRUNEN - In seniorenbuurt Keyserpark in Drunen is gestart met het uitdunnen van de gevaarlijke boom waar bewoners over hadden geklaagd.

Het gespecialiseerde bedrijf Merkx uit Haarsteeg heeft, onder toezicht van de bewoners, een vrachtwagen hout uit de boom gehaald. De klus gebeurt in opdracht van de gemeente Heusden, die aanvankelijk beweerde dat er niks mis was met de boom.

In seniorenbuurt Keyserpark in Drunen is gestart met het uitdunnen van de gevaarlijke boom waar bewoners over hadden geklaagd.
  1. Gedenkavond en fototentoonstelling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    Gedenkavond en fo­to­ten­toon­stel­ling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    NIEUWKUIJK - Onder het motto '30 jaar gedenken met elkaar' kan op donderdagavond 29 juni tussen 18.00 en 21.00 uur in crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden in Nieuwkuijk een overleden dierbare worden herdacht door een kaarsje te branden. Kinderen kunnen een ster plaatsen aan een 'sterrenhemel'. Vanwege het dertigjarig bestaan, dat wordt aangekleed met een hapje en een drankje, zijn die avond ook 22 foto's te bezichtigen. Ook wordt er een film vertoond hoe een uitvaart destijds, in de beginjaren, verliep. Het is weliswaar officieel geen open dag, maar de ruimtes van het crematorium zijn vrij te bezichtigen.

Waalwijk, Heusden e.o.