Volledig scherm
© Thinkstock

'GOL-ingrepen verminderen verkeersdruk in Waalwijk en Drunen-West niet'

WAALWIJK/DRUNEN - De plannen die samenwerkingsverband Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat (GOL) voor ogen heeft in Waalwijk en Drunen-West zullen de verkeersdruk niet verbeteren. Dat is de conclusie van Heusden Transparant.

Frans van der Lee van Heusden Transparant concludeert op basis van de presentatie van actuele gegevens en kaarten door GOL dat het voor Drunen-West en Waalwijk beter is wanneer er niets gebeurt. Daarmee wordt bovendien een bedrag van 70 miljoen euro bespaard.

De GOL hoopt juist met de plannen de doorstroming op de A59 te verbeteren. Van der Lee heeft het college van B en W om een reactie gevraagd.

  1. Gedenkavond en fototentoonstelling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    Gedenkavond en fo­to­ten­toon­stel­ling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    NIEUWKUIJK - Onder het motto '30 jaar gedenken met elkaar' kan op donderdagavond 29 juni tussen 18.00 en 21.00 uur in crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden in Nieuwkuijk een overleden dierbare worden herdacht door een kaarsje te branden. Kinderen kunnen een ster plaatsen aan een 'sterrenhemel'. Vanwege het dertigjarig bestaan, dat wordt aangekleed met een hapje en een drankje, zijn die avond ook 22 foto's te bezichtigen. Ook wordt er een film vertoond hoe een uitvaart destijds, in de beginjaren, verliep. Het is weliswaar officieel geen open dag, maar de ruimtes van het crematorium zijn vrij te bezichtigen.

Waalwijk, Heusden e.o.