Edy ten Berge sloot de dag muzikaal af.
Volledig scherm
Edy ten Berge sloot de dag muzikaal af. © Hans van Eenden

Grote belangstelling Workshop Gedichten Maken in kader JB500 in Heusden

HEUSDEN - Met name onder vrouwen is veel belangstelling om te leren hoe gedichten gemaakt moeten worden. Dit bleek gisteren in Heusden tijdens de workshop “Dichten”.

Basis en inspiratie voor deze activiteit was het lied 'Land van Maas en Waal' van Boudewijn De Groot. Onder leiding van docent creatief schrijven Hennie van Lare werden ruim twintig deelnemers uitgedaagd tot het maken van gedichten. Dat gebeurde door het maken van verschillende opdrachten.

Deze dag werd door Edy ten Berge met zijn accordeon muzikaal afgesloten. Na ieder voorgelezen gedicht zag hij kans om daarop muzikaal te associëren. Deze activiteit werd gehouden in het Senioren Centrum Heusden. Deze vond plaats in het kader van Jeroen Bosch 500.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.