Volledig scherm
© Thinkstock

Het Vlijmens Mannenkoor houdt muzikale middag in Vlijmen

VLIJMEN – Het Vlijmens Mannenkoor houdt op zondag 20 november een muzikale middag in buurthuis De Caleidoscoop in Vlijmen. Het thema van het concert is ‘Jong en oud’. Dit omdat zowel kinderen als ouderen meedoen.

Het Vlijmens Mannenkoor opent het concert. Zij brengen liederen uit opera, operette en andere muziek ten gehore. Het Aleph koorenensemble 50+ uit Drunen volgt met een optreden en ook Maarten van den Hoven klimt op het podium, hij begeleidt enkele leerlingen van vioolschool Fiedelino.

De middag begint om 15.00 uur, duurt tot 17.00 uur en de toegang is gratis. De Caleidoscoop is gelegen aan Jan Steenstraat 2 in Vlijmen.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.