Zwembad Het Run in Drunen.
Volledig scherm
Zwembad Het Run in Drunen. © Jeroen de Jong / Beeld Werkt

Heusden heeft geen keus: extra geld naar zwembad Het Run Drunen

DRUNEN - De Heusdense politiek koos er enige tijd geleden bewust voor om alleen met Stichting N-Joy te gaan praten over verdere exploitatie van openluchtzwembad Het Run in Drunen. Voor 1 januari moeten de twee partijen het eens zijn geworden.

N-Joy heeft inmiddels duidelijk gemaakt alleen verder te willen met Het Run, als de gemeente eerst voor zo'n 450.000 euro aan achterstallig onderhoud wegwerkt. En of dat bedrag misschien nog iets lager uitvalt of niet, het oorspronkelijke uitgangspunt dat Heusden geen geld meer in het bad wilde stoppen, lijkt daarmee definitief overboord te kunnen. Door alléén met N-Joy te praten, roept Heusden dat ook enigszins over zichzelf af.

Lees in het Brabants Dagblad, editie Langstraat, van donderdag 12 november een analyse van de situatie rond Het Run.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.