Volledig scherm
© Thinkstock

Heusden is problemen bij Welzorg beu

VLIJMEN - De gemeente Heusden stelt Welzorg, leverancier van hulpmiddelen, een ultimatum. Er zijn aanhoudend klachten over de bereikbaarheid en er zijn structurele achterstanden in reparaties en levering van hulpmiddelen.

Als Welzorg op 31 maart zijn zaakjes niet in orde heeft, neemt het Heusdense college maatregelen. Welke 'straf' dat zal zijn is nog niet duidelijk.

Heusden heeft alle mensen die via Welzorg een hulpmiddel hebben een brief gestuurd. Welzorg heeft al langer problemen in veel gemeenten waar het rolstoelen, scootmobielen, fietsvoorzieningen en douche- en toilethulpmiddelen levert en onderhoudt. Heusden trekt nu samen op met andere gemeenten in de Meierij.

Ook Den Bosch heeft Welzorg al een ultimatum gesteld. Heusden wil dat Welzorg elke week rapporteert over het verbeterplan dat is opgesteld.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.