Het plan voor de bloembakken werd bekend gemaakt tijdens de bewonersbijeenkomst van het project BeLeven in de vesting.
Volledig scherm
Het plan voor de bloembakken werd bekend gemaakt tijdens de bewonersbijeenkomst van het project BeLeven in de vesting. © Hans van den Eeden

Heusden krijgt bloembakken aan lantaarnpalen in hartje vesting

HEUSDEN - Er komen binnenkort bloembakken aan lantaarnpalen in hartje Heusden-vesting te hangen. Het is een pilot die met medewerking van de gemeente Heusden en de Ondernemersverening Heusden wordt gerealiseerd.

Op basis van de evaluatie zal bekeken worden of en op welke wijze deze vorm van groenvoorziening kan worden uitgebreid. Dat bleek woensdagavond tijdens een bewonersbijeenkomst van het project BeLeven in de vesting.

De bijeenkomst die door ruim 40 mensen werd bezocht, werd gehouden in de Johannes Paulusschool in Heusden. Verschillende thema’s met betrekking tot leefbaarheid kwamen aan de orde. In het voorjaar van 2017 volgt een nieuwe bijeenkomst.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.