Te gast bij Wanda van der Wenden en Robin Brinkman in Heusden.
Volledig scherm
Te gast bij Wanda van der Wenden en Robin Brinkman in Heusden. © Hans van den Eeden

Heusden Vesting aan Tafel: opnieuw schot in de roos

HEUSDEN - Tot in de kleine uurtjes is zondagochtend de negende editie van de activiteit “Vesting aan Tafel” in Heusden gehouden.

Menig Heusdenaar zocht zaterdagavond zijn of haar ‘gasttafel’ op. De formule van deze activiteit is dat hobbykoks in hun eigen huis voor andere vestingbewoners koken.

Deze formule bleek opnieuw een schot in de roos. Gemiddeld zaten zes tot acht mensen aan tafel. Maar er waren ook Heusdenaren waar veertien mensen te gast waren. Vaak waren het onbekende of nieuwe Heusdenaren.

De activiteit is bestemd voor bewoners die nieuwe mensen willen leren kennen en contacten willen verstevigen. Ongeveer zeventig mensen namen aan het project deel.

De avond werd tot in de kleine uurtjes gemeenschappelijk in Toren De Boei afgesloten.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.