Volledig scherm
© Erna Lammers

Heusden wil op terrein Jonker Fris alles laten zoals het is

HEUSDEN - Aan de bestemmingen die nu gelden voor het Jonker Fris-terrein net buiten de vesting Heusden gaat voorlopig niet veel veranderen. Tenminste, als de Heusdense politiek instemt met het bestemmingsplan Bedrijventerrein Heesbeen zoals dat nu op tafel ligt.

Alles wat nu is toegestaan, is ook in de toekomst toegestaan. Er komen geen mogelijkheden bij, er gaan geen mogelijkheden af.

Bewonersvereniging Vesting Heusden wil dat er geen 'zware' bedrijvigheid meer uitgeoefend mag worden, maar die wens vindt voorlopig geen gehoor. Eigenaar Van Sluisveld zou op sommige plekken meer en hoger willen bouwen, maar ook daar voelt Heusden op dit moment niets voor.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.