Volledig scherm
De Longstreetsingers

Kerst Korenavond bij de Voorste Venne in Drunen

DRUNEN - De Voorste Venne in Drunen houdt zaterdag 10 december een korenavond met zes zanggroepen. In totaal zingen 180 zangers en zangeressen muziek met een kersttintje.

De koren die zingen zijn Levenslust uit Herpt, La Vita uit Mariaheide, het Engelens Kadekoor, Vocal Group Lith, De Longstreetsingers uit Waalwijk en Just For Fun uit Mierlo-Hout. De korenavond begint om 19.00 uur bij de Voorste Venne aan de Afrikalaan 100. De toegang is gratis.

  1. Gedenkavond en fototentoonstelling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    Gedenkavond en fo­to­ten­toon­stel­ling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    NIEUWKUIJK - Onder het motto '30 jaar gedenken met elkaar' kan op donderdagavond 29 juni tussen 18.00 en 21.00 uur in crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden in Nieuwkuijk een overleden dierbare worden herdacht door een kaarsje te branden. Kinderen kunnen een ster plaatsen aan een 'sterrenhemel'. Vanwege het dertigjarig bestaan, dat wordt aangekleed met een hapje en een drankje, zijn die avond ook 22 foto's te bezichtigen. Ook wordt er een film vertoond hoe een uitvaart destijds, in de beginjaren, verliep. Het is weliswaar officieel geen open dag, maar de ruimtes van het crematorium zijn vrij te bezichtigen.

Waalwijk, Heusden e.o.