Volledig scherm
Kruidvat komt aan het Plein in Vlijmen © Dik de Joode/BD

Kruidvat komt aan het Plein in Vlijmen

VLIJMEN - Het Kruidvat in Vlijmen verhuist naar de nieuwe winkels die worden gebouwd aan het Plein. Dat is vrijdag bekendgemaakt, bij de officiële start van de bouwwerkzaamheden voor het Centrumplan Vlijmen.

Wat er gaat gebeuren met de ruimte waar Kruidvat nu zit, op een steenworp afstand van het Plein in winkelcentrum De Oliemaat, is nog niet bekend.

Met de komst van Kruidvat zijn alle winkelruimten aan de oostwand verhuurd. Naast Kruidvat vinden supermarkt EMTÉ, bakker Vermeulen & Den Otter en kaasspeciaalzaak Wijnstekers er onderdak. Op de winkels komen tien koopappartementen, waarvan projectontwikkelaar Heijmans er inmiddels negen heeft verkocht. Woonveste gaat er een aantal appartementen verhuren.

Volledig scherm
Kruidvat komt aan het Plein in Vlijmen © Dik de Joode/BD
  1. Gedenkavond en fototentoonstelling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    Gedenkavond en fo­to­ten­toon­stel­ling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    NIEUWKUIJK - Onder het motto '30 jaar gedenken met elkaar' kan op donderdagavond 29 juni tussen 18.00 en 21.00 uur in crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden in Nieuwkuijk een overleden dierbare worden herdacht door een kaarsje te branden. Kinderen kunnen een ster plaatsen aan een 'sterrenhemel'. Vanwege het dertigjarig bestaan, dat wordt aangekleed met een hapje en een drankje, zijn die avond ook 22 foto's te bezichtigen. Ook wordt er een film vertoond hoe een uitvaart destijds, in de beginjaren, verliep. Het is weliswaar officieel geen open dag, maar de ruimtes van het crematorium zijn vrij te bezichtigen.

Waalwijk, Heusden e.o.