Kunst en Kadootjes Markt 2015.
Volledig scherm
Kunst en Kadootjes Markt 2015.

Kunst en Kadootjes Markt in Drunen

DRUNEN – Kunstwinkel Op Dreef houdt in het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 oktober de ‘Kunst en Kadootjes Markt’ in Drunen.

In totaal doen 13 kunstenaars mee aan deze markt, 8 daarvan zijn nieuwe deelnemers. Op de markt zijn hun kunstwerken, maar ook originele kadootjes te koop. Ook kunnen bezoekers kennisnemen van het workshopaanbod.

Aan de markt doen onder meer mee: Kunstwinkel Op Dreef, Angela van Alphen, Angelique Calis, Ferry Schuurmans, Ingrid van Tilburg, Irene van Nuland, Lisette de Klerk, Lucie Wolfs, Mo Textiel en Zo, Nienke Toeter, Petra Fassotte, Paul van Amelsvoort en Zus Kivits.

De markt is op zondag 2 oktober van 11.00 tot 17.00 open en het bezoekadres ligt aan de Kasteeldreef 33 in Drunen. Entree is gratis.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.