Volledig scherm
© Thinkstock

Mountainbiken met de Heide en Duinentocht in Vlijmen

VLIJMEN - Tourclub Vlijmen houdt zondag 13 november haar jaarlijkse Heide en Duinentocht, een veldtoertocht voor mountainbikers uit Nederland en België.

De twee routes lopen door de Loonse en Drunense Duinen en haar bosrijke omgeving. De 30-kilometerroute is geschikt voor gezinnen, kinderen en minder geoefende mountainbikers. De 50-kilometerroute is er voor mountainbikers die een uitdaging zoeken.

Opstappen kan tussen 08.30 en 10.00 uur bij De Vlijmense Boys aan de De Hoge Heide 8 in Vlijmen. Deelname kost 5 euro, NTFU/KNWU leden betalen 4 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis deelnemen. Jeugd tot 16 jaar betaalt 2 euro voor deelname. Aanmelden kan via de website.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.