JBZ locatie Drunen.
Volledig scherm
JBZ locatie Drunen. © Ruud van Genugten

Open dag bij Gezondheidscentrum Drunen en Jeroen Bosch Ziekenhuis Drunen

DRUNEN – Een gehoortest doen, ontdekken hoe een hartfilmpje wordt gemaakt of een kijkje achter de schermen nemen bij de apotheek. Het kan allemaal op zaterdag 26 november tijdens de open dag van Gezondheidscentrum Drunen en het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Drunen.

Gezondheidscentrum Drunen en het Jeroen Bosch Ziekenhuis zijn beide nieuw in Drunen. In oktober hebben zij hun deuren geopend aan de Tinie de Munnikstraat 11-47. Op zaterdag 26 november is het mogelijk beide locaties van binnen te bekijken.

Tussen 11.00 en 15.00 uur is er een programma voor jong en oud. Zo is er een taaltoets voor kinderen, kan de bloeddruk worden gemeten, kan men een voetanalyse laten doen en kunnen bezoekers hun ‘echte’ leeftijd laten bepalen door een diëtist. Toegang is gratis.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.