De actiegroep met spandoeken
Volledig scherm
De actiegroep met spandoeken © Hans van den Eeden

Ouders pleiten voor 'Heusdens Stadhuis' in vesting

HEUSDEN - Om activiteiten voor de jeugd te organiseren is er in Heusden-vesting dringend behoefte aan een 'Heusdens Stadhuis'.

Dit is de overtuiging van 3 jonge moeders: Frouke van Sterkenburg, Liesje Martens en Kathy Vos. Zij worden daarbij gesteund door een grote groep ouders. Na de manifestatie 'Beleven in de Vesting' lieten zij er geen gras over groeien.

Potentiële plekken
Gewapend met spandoeken lieten ze dinsdag in de Kasteeltuin weten dat er een jeugdhonk moet komen. ,,Het is erg jammer dat het Creatief Centrum gesloopt gaat worden. Anders was dit gebouw in combinatie met een gemeenschapshuis uitstekend geweest", stelt Liesje Martens. Het voormalige stadhuis, thans Bezoekerscentrum, wordt voor kinderenactiviteiten ongeschikt geacht. De 3 dames willen ook dat er naar de leegkomende St. Catharinakerk wordt gekeken.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.