Volledig scherm

Popkoor Undercover zingt in Drunen

DRUNEN - Popkoor Undercover zingt op zaterdag 12 en zondag 13 november in de Voorste Venne in Drunen. Het thema van deze concerten is: magie.

Het koor zingt veelal hedendaagse hits uit de top 40. De band 'Band 4 U' maakt onderdeel uit van de concerten. In Theater De Voorste Venne aan de Afrikalaan 100 in Drunen start het optreden op zaterdag 12 november om 20.00 uur. En op zondag 13 november start het optreden om 14.00 uur op dezelfde locatie.

Kaarten voor volwassenen kosten 13,00 euro en kinderen betalen 8,00 euro. Kaarten zijn nog te verkrijgen via de website van De Voorste Venne.

  1. Gedenkavond en fototentoonstelling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    Gedenkavond en fo­to­ten­toon­stel­ling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    NIEUWKUIJK - Onder het motto '30 jaar gedenken met elkaar' kan op donderdagavond 29 juni tussen 18.00 en 21.00 uur in crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden in Nieuwkuijk een overleden dierbare worden herdacht door een kaarsje te branden. Kinderen kunnen een ster plaatsen aan een 'sterrenhemel'. Vanwege het dertigjarig bestaan, dat wordt aangekleed met een hapje en een drankje, zijn die avond ook 22 foto's te bezichtigen. Ook wordt er een film vertoond hoe een uitvaart destijds, in de beginjaren, verliep. Het is weliswaar officieel geen open dag, maar de ruimtes van het crematorium zijn vrij te bezichtigen.

Waalwijk, Heusden e.o.