Volledig scherm
© Natuur- en Milieuvereniging gemeente Heusden

Repair Café in de Stulp in Drunen

DRUNEN - Het Repair Café is donderdagavond 10 november in buurthuis de Stulp in Drunen. Bij het café kunnen inwoners van gemeente Heusden kapotte spullen en apparaten laten repareren. Het Repair Café staat deze dag in het teken van fietsverlichting.

Natuur- en Milieuvereniging gemeente Heusden is initiatiefnemer van het Repair Café en zorgt voor meerdere deskundigen om materialen te repareren. Bezoekers kunnen van alles meenemen. Van kapotte kleding en meubels tot elektronische apparaten en fietsen. Het café wordt deze keer gehouden in samenwerking met de ANWB Lichtbrigade, om te zorgen dat iedereen goede verlichting op de fiets heeft.

Het café is van 19.00 tot 21.00 uur in buurthuis De Stulp aan de Admiraalsweg 100 in Drunen. De reparaties zijn gratis, al wordt er een vrijwillige bijdrage voor de onkosten op prijs gesteld.

  1. Gedenkavond en fototentoonstelling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    Gedenkavond en fo­to­ten­toon­stel­ling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    NIEUWKUIJK - Onder het motto '30 jaar gedenken met elkaar' kan op donderdagavond 29 juni tussen 18.00 en 21.00 uur in crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden in Nieuwkuijk een overleden dierbare worden herdacht door een kaarsje te branden. Kinderen kunnen een ster plaatsen aan een 'sterrenhemel'. Vanwege het dertigjarig bestaan, dat wordt aangekleed met een hapje en een drankje, zijn die avond ook 22 foto's te bezichtigen. Ook wordt er een film vertoond hoe een uitvaart destijds, in de beginjaren, verliep. Het is weliswaar officieel geen open dag, maar de ruimtes van het crematorium zijn vrij te bezichtigen.

Waalwijk, Heusden e.o.