Volledig scherm

Start werkzaamheden voor oplossen wateroverlast in Vlijmen-Noord

VLIJMEN - De voorbereidingen voor de werkzaamheden die Vlijmen-Noord moeten verlossen van wateroverlast na hevige buien, zijn gestart.

Zo zijn onder meer de stronken van eerder gekapte bomen weggehaald. Na de zomervakantie gaat het echte werk van start en moet het verkeer rekening houden met overlast en afsluiting van straten.

Heusden en waterschap Aa en Maas zoeken de oplossing voor de wateroverlast vooral in het verbreden van sloten en het weghalen van struiken.

  1. Gedenkavond en fototentoonstelling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    Gedenkavond en fo­to­ten­toon­stel­ling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    NIEUWKUIJK - Onder het motto '30 jaar gedenken met elkaar' kan op donderdagavond 29 juni tussen 18.00 en 21.00 uur in crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden in Nieuwkuijk een overleden dierbare worden herdacht door een kaarsje te branden. Kinderen kunnen een ster plaatsen aan een 'sterrenhemel'. Vanwege het dertigjarig bestaan, dat wordt aangekleed met een hapje en een drankje, zijn die avond ook 22 foto's te bezichtigen. Ook wordt er een film vertoond hoe een uitvaart destijds, in de beginjaren, verliep. Het is weliswaar officieel geen open dag, maar de ruimtes van het crematorium zijn vrij te bezichtigen.

Waalwijk, Heusden e.o.