Volledig scherm
© Thinkstock

Verhalentafel in Heusden

HEUSDEN - Drie verhalenvertellers zijn te beluisteren in de Verhalentafel in Heusden op donderdag 17 november. In het Gouverneurshuis aan de Putterstraat 14 start de avond om 20.00 uur.

Ron van der Most vertelt over een straat waar nieuwe bewoners komen wonen die afwijken van de norm. Nelie de Gouw vertelt een persoonlijk verhaal over de andere kant van Alzheimer, de mooie kant. Raymond Uppelschoten (vaste waarde van de Verhalentafel) vertelt een verhaal over Augusta, een meisje op wie iedereen verliefd wordt, met alle gevolgen van dien. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

  1. Gedenkavond en fototentoonstelling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    Gedenkavond en fo­to­ten­toon­stel­ling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    NIEUWKUIJK - Onder het motto '30 jaar gedenken met elkaar' kan op donderdagavond 29 juni tussen 18.00 en 21.00 uur in crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden in Nieuwkuijk een overleden dierbare worden herdacht door een kaarsje te branden. Kinderen kunnen een ster plaatsen aan een 'sterrenhemel'. Vanwege het dertigjarig bestaan, dat wordt aangekleed met een hapje en een drankje, zijn die avond ook 22 foto's te bezichtigen. Ook wordt er een film vertoond hoe een uitvaart destijds, in de beginjaren, verliep. Het is weliswaar officieel geen open dag, maar de ruimtes van het crematorium zijn vrij te bezichtigen.

Waalwijk, Heusden e.o.