Vier kinderen vonden het zelfs zo eng dat zij ervan moeten huilen.
Volledig scherm
Vier kinderen vonden het zelfs zo eng dat zij ervan moeten huilen. © Daphne van Breemen

Vervloekt Landgoed De Poort van Heusden trotseren op Halloween Night

DRUNEN - Wie Landgoed De Poort van Heusden zaterdagavond betreedt, moet stevig in zijn schoenen staan. Het is er immers Halloween Night en met 85 echte griezels en 510 verkochte kaartjes is er aan gegil geen gebrek.

Naast de jeugd kunnen vanavond ook jonge kinderen en volwassen bij Halloween Night terecht. Er zijn immers drie niveaus die bepalen hoe eng het is. De kleinsten lopen de 'milde' tocht, de jeugd valt onder 'scary' en volwassenen krijgen de 'extreme' versie.

Als een groep kinderen net de openingsact heeft gezien, waarin een geest over het vervloekte landgoed vertelt, haakt er al een handvol af. Vier kinderen vinden het zelfs zo eng dat zij ervan moeten huilen.

Toch vinden de meesten de Halloween Night wel geslaagd. ,,Het is de eerste keer dat we dit evenement in Drunen organiseren en ik heb al van verschillende mensen gehoord dat het zeker voor herhaling vatbaar is", aldus mede-organisator Gijs Verhoeven.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.