Het leegstaande pand van Attent aan de Hoogstraat.
Volledig scherm
Het leegstaande pand van Attent aan de Hoogstraat. © Google Streetview

Vesting Heusden krijgt weer een kruidenier

HEUSDEN - Onder de naam 'Hof van Heusden' krijgt de vesting Heusden weer een kruidenier. De winkel wordt gevestigd in het leegstaande pand van supermarkt Attent aan de Hoogstraat.

Theo en Petri Nieuwenhuis, thans eigenaren van de Vitaminehof, openen op 1 december hun nieuwe winkel. Zij startten in oktober 2006 hun groentezaak aan de Botermarkt. Toen de laatste kruidenier Van der Steenhoven in 2013 met Attent stopte, namen ze een deel van het assortiment van Attent over. Door de verhuizing wordt de vloeroppervlakte van 35 naar 280 vierkante meter uitgebreid.

Streekproducten
In de nieuwe winkel Hof van Heusden kan de bezoeker terecht voor dagelijkse levensmiddelen. Dit varieert van brood, groente, fruit, kaas, vers gesneden vleeswaren, tapas, hapjes, wijnen, zuivel tot tal van lekkernijen. Ook streekproducten krijgen een prominente plaats in de winkel. Voordat de kruidenierszaak open gaat wordt het interieur vernieuwd en de winkel verbouwd.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.