Volledig scherm
© Thinkstock

Vier bewoners Vlijmen-Vliedberg strijden om titel Trots van de Wijk

VLIJMEN - Wie gaat het worden: Toon Henskens, Susan Cleutjens, Annemieke Kamphuis of Peter Hogedoorn. De bewoners van Vlijmen-Vliedberg kunnen vanaf maandag een week lang hun stem uitbrengen voor de verkiezing van de Trots van de Wijk.

De een houdt de brandgang schoon, een ander zet zich in voor buurthuis De Mand, voor de soos voor mensen met een beperking, of was één van de drijvende krachten achter Straatopera Vliedberg. Ze wonen allemaal met veel plezier op de Vliedberg en zetten zich op hun manier in voor de wijk en de mensen.

Woensdag 19 oktober wordt bekend wie de trofee mag overnemen van Terus Boom, die vorig jaar las eerste werd gekroond tot de Trots van de Wijk.

  1. Gedenkavond en fototentoonstelling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    Gedenkavond en fo­to­ten­toon­stel­ling in Maaslanden in Nieuwkuijk

    NIEUWKUIJK - Onder het motto '30 jaar gedenken met elkaar' kan op donderdagavond 29 juni tussen 18.00 en 21.00 uur in crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden in Nieuwkuijk een overleden dierbare worden herdacht door een kaarsje te branden. Kinderen kunnen een ster plaatsen aan een 'sterrenhemel'. Vanwege het dertigjarig bestaan, dat wordt aangekleed met een hapje en een drankje, zijn die avond ook 22 foto's te bezichtigen. Ook wordt er een film vertoond hoe een uitvaart destijds, in de beginjaren, verliep. Het is weliswaar officieel geen open dag, maar de ruimtes van het crematorium zijn vrij te bezichtigen.

Waalwijk, Heusden e.o.