KreaKtief
Volledig scherm
KreaKtief © Hans van den Eeden

Vijftig exposanten bij Heusden Kreaktief in Vlijmen

VLIJMEN - Vijftig creatievelingen van alle leeftijden exposeren zaterdag 22 en zondag 23 oktober in buurthuis de Mand in Vlijmen tijdens cultuurevenement Heusden Kreaktief. De expositie met werk van hobbyisten is een idee van werkgroep Kreaktief na 60, die een platform wil zijn voor amateurkunstenaars.

De werkgroep wil een platform bieden voor hobbyisten om hun werk te tonen aan het publiek, creatievelingen de kans bieden hun werkstukken te verkopen en bezoekers kennis laten maken met verschillende hobby’s.

Als deelnemende kunstenaars naast exposeren bij de Mand ook hun werk willen verkopen, betalen ze 10 euro. Als ze hun werk alleen willen laten zien, is dat gratis. De toegang kost 1 euro, kinderen gaan gratis mee naar binnen met een betalende bezoeker.

Kreaktief na 60 is nog op zoek naar deelnemers. Wie zijn of haar hobby aan het publiek wil laten zien of werkstukken wil verkopen kan zich aanmelden via de mail.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.