De nieuw te bouwen sporthal in Drunen.
Volledig scherm
De nieuw te bouwen sporthal in Drunen. © Architectenbureau De Twee Snoeken

Wat wordt de nieuwe naam van sporthal Drunen?

DRUNEN - Het begon met tachtig suggesties, nog vijf zijn er over: namen voor de nieuwe gemeentelijke sporthal in Drunen die in aanbouw is.

De jury heeft de volgende namen geselecteerd: Dillenburcht, De Helling, Drunenburg, Hoge Braken en Sport4All. De keuze is nu aan het volk. Stemmen kan via een speciale link op de website van de gemeente Heusden.

De nieuwe sporthal in wijk Dillenburg in Drunen, aan de Prins Hendrikstraat, krijgt steeds meer vorm. De hal, die Onder de Bogen gaat vervangen, gaat zo’n zes miljoen euro kosten. De hal wordt 54 meter lang, 49 meter breed en krijgt een vrije hoogte van zeven meter. In totaal is de hal elf meter hoog.

  1. Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt  beschuldiging over liegende wethouder af

    Zware kritiek collega's op uitlatingen raadslid Heusden; Van der Lee zwakt beschuldiging over liegende wethouder af

    VLIJMEN - De beschuldiging van raadslid Frans van der Lee (Heusden Transparant) aan het adres van wethouder Mart van der Poel dat hij heeft gelogen en moet aftreden, is hem komen te staan op zware kritiek van alle andere fracties in de Heusdense gemeenteraad. Ze vinden het onacceptabel dat Van der Lee in het Brabants Dagblad met zware aantijgingen komt, zonder die hard te maken in de raadszaal.

Waalwijk, Heusden e.o.