Volledig scherm
Het pand aan de Vrijthof 11 in Hilvarenbeek. © Google Streetview

Hilvarenbeek verbouwt pand Vrijthof voor bezoekerscentrum VVV

HILVARENBEEK - De gemeente Hilvarenbeek gaat het pand aan de Vrijthof 11 verbouwen voor de komst van het bezoekerscentrum van VVV Land van de Hilver. Ook komen er vijf kantoorruimtes in het pand, dat eigendom is van de gemeente, maar al geruime tijd (deels) leeg staat.

Het pand wordt met de verbouwing gemoderniseerd en er komen nieuwe basisvoorzieningen, zoals een nieuw toiletblok. De ingang van het bezoekerscentrum komt aan de kant van de Vrijthof. De verbouwing moet in de zomer klaar zijn. Het eerdere plan om ook een Biks Ondernemershuis in het gebouw te vestigen gaat niet door. Volgens de initiatiefnemers was dat plan financieel niet haalbaar.

Tilburg e.o.