Volledig scherm
© Thinkstock

Avond over autisme in Kerkdriel

KERKDRIEL - Stichting Welzijn Bommelerwaard houdt donderdag 1 december een avond over autisme in het consultatiebureau in Kerkdriel.

Deze avond is voor ouders, mantelzorgers of mensen met autisme. In verband met de maximale groepsgrootte is het niet voor professionals of leerkrachten. Het thema van deze bijeenkomst is 'gedrag'.

De infoavond over autisme is donderdag 1 december van 19.30 tot 21.30 uur aan Bernhardstraat 4 in Kerkdriel. Aanmelden kan door een mail te sturen.

  1. Een vleugje Dakar op de Drielse jaarmarkt

    Een vleugje Dakar op de Drielse jaarmarkt

    KERKDRIEL - Woestijnhitte, sneeuw, zandstormen, aardverschuivingen en temperaturen van -3 tot +56 graden hebben ze doorstaan: het team van De Groot International in de Dakar Rally. Bezoekers van de 35e Kerkdrielse jaarmarkt keken zondagmiddag nieuwsgierig onder de racetruck die tentoongesteld werd, op zoek naar sporen van de barre tocht door onherbergzame gebieden in Zuid-Amerika, en bewonderden de servicetruck die over de weg meerijdt als een compleet ingerichte garage op wielen, voorzien van tal van reserveonderdelen. 

Zaltbommel e.o.