Volledig scherm

Bewonersavond in Hurwenen over dorpsplannen

HURWENEN - De Dorpsraad van Hurwenen nodigt alle inwoners en betrokkenen uit voor de Bewonersavond op vrijdag 18 november. De avond in Dorpshuis de Kil aan Dorpsstraat 5 start om 20.00 uur.

De Dorpsraad praat belangstellenden bij over de voortgang van het plan Openbare Ruimte en Verkeer en de voortgang van het plan toekomstige Woningbouw in Hurwenen. Thema's zijn onder meer: de onderhoud van wegen en bermen, de voetbalvelden en buurtpreventie in het dorp.

Tijdens de pauze vraagt de dorpsraad bewoners naar ideeën over verbetering van de leefbaarheid in Hurwenen. Ook is er een “Inburgerings”Quiz, waarbij de van oudsher Hurnse bewoners, nieuwkomers kunnen inwijden in de dorpsverhalen en dorpsgeschiedenis van Hurwenen. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

  1. Een vleugje Dakar op de Drielse jaarmarkt

    Een vleugje Dakar op de Drielse jaarmarkt

    KERKDRIEL - Woestijnhitte, sneeuw, zandstormen, aardverschuivingen en temperaturen van -3 tot +56 graden hebben ze doorstaan: het team van De Groot International in de Dakar Rally. Bezoekers van de 35e Kerkdrielse jaarmarkt keken zondagmiddag nieuwsgierig onder de racetruck die tentoongesteld werd, op zoek naar sporen van de barre tocht door onherbergzame gebieden in Zuid-Amerika, en bewonderden de servicetruck die over de weg meerijdt als een compleet ingerichte garage op wielen, voorzien van tal van reserveonderdelen. 

Zaltbommel e.o.