Volledig scherm
© Thinkstock

DES houdt concert met BigDeal in Hedel

HEDEL – DES Hedel en bigband BigDeal verzorgen op zaterdag 10 december het concert Let’s Make Music in Gelre’s End aan de Molendijk in Hedel.

Tijdens de avond komen allerlei soorten muziekstijlen voorbij: van funk tot pop en van jazz tot Franse chanson. Het concert begint om 20.00 uur, de muzikanten spelen tot 23.00 uur. Daarna kunnen bezoekers nog blijven om zelf een jukebox te bedienen.

Kaartjes kosten in de voorverkoop tien euro en aan de deur 12,50 euro. Mensen die ze in de voorverkoop willen halen, kunnen terecht op de site van DES of bij The Readshop Hedel.

  1. Een vleugje Dakar op de Drielse jaarmarkt

    Een vleugje Dakar op de Drielse jaarmarkt

    KERKDRIEL - Woestijnhitte, sneeuw, zandstormen, aardverschuivingen en temperaturen van -3 tot +56 graden hebben ze doorstaan: het team van De Groot International in de Dakar Rally. Bezoekers van de 35e Kerkdrielse jaarmarkt keken zondagmiddag nieuwsgierig onder de racetruck die tentoongesteld werd, op zoek naar sporen van de barre tocht door onherbergzame gebieden in Zuid-Amerika, en bewonderden de servicetruck die over de weg meerijdt als een compleet ingerichte garage op wielen, voorzien van tal van reserveonderdelen. 

Zaltbommel e.o.