Volledig scherm

Geen groen licht voor bedrijfswens Velddriel

VELDDRIEL - De gemeente Maasdriel werkt niet mee aan een verzoek om 1200 vierkante meter voormalige champignoncellen aan de Kromakkerweg in Velddriel te gebruiken voor andere bedrijfsactiviteiten.

De wens was om er een groothandel annex handelsonderneming in bouwmaterialen, fietsen en bromfietsen, sandwichpanelen en reparatie en onderhoud van machines te vestigen. Volgens de gemeente is dit in strijd met de geldende regelgeving vanuit bestemmingsplannen en het beleid voor vrijkomende agrarische bebouwing.

  1. Een vleugje Dakar op de Drielse jaarmarkt

    Een vleugje Dakar op de Drielse jaarmarkt

    KERKDRIEL - Woestijnhitte, sneeuw, zandstormen, aardverschuivingen en temperaturen van -3 tot +56 graden hebben ze doorstaan: het team van De Groot International in de Dakar Rally. Bezoekers van de 35e Kerkdrielse jaarmarkt keken zondagmiddag nieuwsgierig onder de racetruck die tentoongesteld werd, op zoek naar sporen van de barre tocht door onherbergzame gebieden in Zuid-Amerika, en bewonderden de servicetruck die over de weg meerijdt als een compleet ingerichte garage op wielen, voorzien van tal van reserveonderdelen. 

Zaltbommel e.o.