Volledig scherm

Heerewaarden kan aan de slag met plan mfc

HEEREWAARDEN - De gemeenteraad van Maasdriel is donderdagavond akkoord gegaan met het plan om in Heerewaarden voor 3,2 miljoen euro een multifunctioneel centrum (mfc) te bouwen op de plek van de huidige voetbalkantine. In dat mfc moeten de school, het dorpshuis en de plaatselijke verenigingen worden ondergebracht.

Dat het voorstel nu is aangenomen, is nog geen garantie dat het mfc er daadwerkelijk in 2018 staat. Er zitten nog veel onzekerheden in het plan en het komende jaar zal duidelijk worden of het echt uitgevoerd kan worden. Wethouder Jan-Hein de Vreede heeft er vertrouwen in. "Het dorp wil er de schouders onder zetten."

  1. Een vleugje Dakar op de Drielse jaarmarkt

    Een vleugje Dakar op de Drielse jaarmarkt

    KERKDRIEL - Woestijnhitte, sneeuw, zandstormen, aardverschuivingen en temperaturen van -3 tot +56 graden hebben ze doorstaan: het team van De Groot International in de Dakar Rally. Bezoekers van de 35e Kerkdrielse jaarmarkt keken zondagmiddag nieuwsgierig onder de racetruck die tentoongesteld werd, op zoek naar sporen van de barre tocht door onherbergzame gebieden in Zuid-Amerika, en bewonderden de servicetruck die over de weg meerijdt als een compleet ingerichte garage op wielen, voorzien van tal van reserveonderdelen. 

Zaltbommel e.o.