Volledig scherm
© Thinkstock

Intocht Sinterklaas in Velddriel

VELDDRIEL - Sinterklaas komt zondag 20 november aan in Velddriel. De Sint komt rond 13.30 uur aan bij bloemen- en plantenkwekerij Patrick van Koolwijk aan de Voorstraat 1 in Velddriel.

Vanaf 13.15 uur kunnen alle aanwezigen een kopje warme chocolademelk krijgen. Sinterklaas en zijn gevolg gaan na de aankomst richting dorpshuis De Boxhof voor het grote kinderfeest dat hier van 14.00 tot 16.00 uur plaats vindt. Kinderen mogen hier verhaaltjes, tekeningen en kleurplaten aanbieden. Voor ieder kind is er een cadeautje en een zakje snoep.

  1. Een vleugje Dakar op de Drielse jaarmarkt

    Een vleugje Dakar op de Drielse jaarmarkt

    KERKDRIEL - Woestijnhitte, sneeuw, zandstormen, aardverschuivingen en temperaturen van -3 tot +56 graden hebben ze doorstaan: het team van De Groot International in de Dakar Rally. Bezoekers van de 35e Kerkdrielse jaarmarkt keken zondagmiddag nieuwsgierig onder de racetruck die tentoongesteld werd, op zoek naar sporen van de barre tocht door onherbergzame gebieden in Zuid-Amerika, en bewonderden de servicetruck die over de weg meerijdt als een compleet ingerichte garage op wielen, voorzien van tal van reserveonderdelen. 

Zaltbommel e.o.