Volledig scherm
Mieke van Helvoirt is uitgeroepen tot Hedelnaar van het jaar. © Iris van Iersel

Mieke van Helvoirt Hedelnaar van het jaar

HEDEL - Tijdens het paardenmarktfeest in dorpshuis Gelre’s End werd zaterdag bekendgemaakt dat Mieke van Helvoirt-van der Schoot de nieuwe Hedelnaar van het jaar is. Zij volgt Sije van Malsen op.

De winnares staat in Hedel bekend als ‘Mieke van de dokter’. Zij zal op 1 april 2017 namelijk veertig jaar werkzaam zijn bij de huisartsenpraktijk in Hedel.

De Hedelse Activiteiten Stichting sprak tijdens de bekenmaking lovend over haar (vrijwillige) werkzaamheden. Ze las in de kerk, zette de gezinsvieringen in elkaar en houdt ze al twintig jaar de ledenadministratie van tennisvereniging De Winkels bij.

Andere genomineerden voor de traditionele titelstrijd in Hedel waren de 11-jarige Lin-Si van Markesteijn en Jos de Grouw.

  1. Een vleugje Dakar op de Drielse jaarmarkt

    Een vleugje Dakar op de Drielse jaarmarkt

    KERKDRIEL - Woestijnhitte, sneeuw, zandstormen, aardverschuivingen en temperaturen van -3 tot +56 graden hebben ze doorstaan: het team van De Groot International in de Dakar Rally. Bezoekers van de 35e Kerkdrielse jaarmarkt keken zondagmiddag nieuwsgierig onder de racetruck die tentoongesteld werd, op zoek naar sporen van de barre tocht door onherbergzame gebieden in Zuid-Amerika, en bewonderden de servicetruck die over de weg meerijdt als een compleet ingerichte garage op wielen, voorzien van tal van reserveonderdelen. 

Zaltbommel e.o.