Volledig scherm
© Thinkstock

TaalPlus Kerkdriel: beter Nederlands leren

KERKDRIEL - Stichting Kompas start vrijdag 2 december in samenwerking met Bibliotheek Rivierenland de activiteit TaalPlus: beter Nederlands leren in Kerkdriel.

Alles komt aan bod tijdens deze activiteit. Van het spreken en lezen tot aan luisteren en schrijven van Nederlands. De activiteit is bedoeld voor iedereen die beter Nederlands wil leren om sterker en zelfstandiger in het leven te staan.

De bijeenkomst start vrijdag 2 december om 09.00 uur bij bibliotheek Kerkdriel aan de Kerkstraat 43a in Kerkdriel. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden kan via de site.

  1. Een vleugje Dakar op de Drielse jaarmarkt

    Een vleugje Dakar op de Drielse jaarmarkt

    KERKDRIEL - Woestijnhitte, sneeuw, zandstormen, aardverschuivingen en temperaturen van -3 tot +56 graden hebben ze doorstaan: het team van De Groot International in de Dakar Rally. Bezoekers van de 35e Kerkdrielse jaarmarkt keken zondagmiddag nieuwsgierig onder de racetruck die tentoongesteld werd, op zoek naar sporen van de barre tocht door onherbergzame gebieden in Zuid-Amerika, en bewonderden de servicetruck die over de weg meerijdt als een compleet ingerichte garage op wielen, voorzien van tal van reserveonderdelen. 

Zaltbommel e.o.