Caberatiers Frank van Pamelen en Jan J. Pieterse.
Volledig scherm
Caberatiers Frank van Pamelen en Jan J. Pieterse. © Tilliander

Cabaretshows bij Tiliander in Oisterwijk

OISTERWIJK - Cultuurcentrum Tilliander in Oisterwijk verzorgt twee nieuwe cabaretshows. Vrijdag 16 december treden Frank van Pamelen en Jan J. Pieterse op, vrijdag 10 maart 2017 treedt Jochen Otten op.

In de show Pieterse & Van Pamelen Verzamelen! brengen Jan J. Pieterse en Frank van Pamelen een greep uit de puntdichten en verzen uit hun eerdere theaterprogramma’s, afgewisseld met nieuw werk.

In Overwegend Droog vertelt Jochen Otten over de keuze om koste wat het kost bij zijn vrouw te blijven, ondanks alle frustratie en schaamte.

Beide shows beginnen om 20.30 in Tiliander, Spoorlaan 82c. De entree is 17,50 euro.

  1. Frans Kapteijns Nederlands eerste zwerfafvalambassadeur

    Frans Kapteijns Nederlands eerste zwerf­af­val­am­bas­sa­deur

    OISTERWIJK - Oisterwijk heeft een landelijke primeur: de allereerste lokale zwerfafvalambassadeur. Burgemeester Hans Janssen installeerde de bekende Oisterwijker Frans Kapteijns, gepensioneerd boswachter, tijdens de nationale opschoondag (25 maart) in die vrijwilligersfunctie. Dat deed hij door hem een oorkonde te overhandigen die vermeldt wat er van hem verwacht wordt: ,,Het gedachtegoed voor een schone leefomgeving verspreiden en de schadelijke gevolgen van zwerfafval bij een breed publiek onder de aandacht brengen."

Tilburg e.o.