De Andersons.
Volledig scherm
De Andersons. © Roxanne Hellevoort

De Andersons spelen theaterconcert in Oisterwijk

OISTERWIJK – De Andersons brengen op vrijdag 25 november een theaterconcert over verwondering in het Lodewijkskerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk.

De Andersons spelen het stuk ‘Hier Dooft Niets’: een humoristisch theaterconcert waarbij de makers ingaan op de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Stadsdichter Karin van den Heuvel is te gast.

Het programma begint om 20.00 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open. Toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

  1. Frans Kapteijns Nederlands eerste zwerfafvalambassadeur

    Frans Kapteijns Nederlands eerste zwerf­af­val­am­bas­sa­deur

    OISTERWIJK - Oisterwijk heeft een landelijke primeur: de allereerste lokale zwerfafvalambassadeur. Burgemeester Hans Janssen installeerde de bekende Oisterwijker Frans Kapteijns, gepensioneerd boswachter, tijdens de nationale opschoondag (25 maart) in die vrijwilligersfunctie. Dat deed hij door hem een oorkonde te overhandigen die vermeldt wat er van hem verwacht wordt: ,,Het gedachtegoed voor een schone leefomgeving verspreiden en de schadelijke gevolgen van zwerfafval bij een breed publiek onder de aandacht brengen."

Tilburg e.o.