Volledig scherm
© Thinkstock

Expositie leerlingen kunstopleidingen in Moergestel

MOERGESTEL - In Galerie De Verdieping in Moergestel is zaterdag 22, zondag 23, zaterdag 29 en zondag 30 oktober een expositie van leerlingen van diverse regionale kunstopleidingen te bezoeken.

Het thema van de tentoonstelling is Moergestel. Aan deze expositie is een jury- en publieksprijs verbonden. Vrijdag 21 oktober wordt de expositie om 20.00 uur geopend.

De tentoonstelling is zaterdag 22, zondag 23, zaterdag 29 en zondag 30 oktober te bezoeken aan de Industrieweg 16 in Moergestel. De galerie is op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

  1. Frans Kapteijns Nederlands eerste zwerfafvalambassadeur

    Frans Kapteijns Nederlands eerste zwerf­af­val­am­bas­sa­deur

    OISTERWIJK - Oisterwijk heeft een landelijke primeur: de allereerste lokale zwerfafvalambassadeur. Burgemeester Hans Janssen installeerde de bekende Oisterwijker Frans Kapteijns, gepensioneerd boswachter, tijdens de nationale opschoondag (25 maart) in die vrijwilligersfunctie. Dat deed hij door hem een oorkonde te overhandigen die vermeldt wat er van hem verwacht wordt: ,,Het gedachtegoed voor een schone leefomgeving verspreiden en de schadelijke gevolgen van zwerfafval bij een breed publiek onder de aandacht brengen."

Tilburg e.o.