Intents Festival in Oisterwijk vanuit de lucht.
Volledig scherm
Intents Festival in Oisterwijk vanuit de lucht. © Our House

Intents Festival in Oisterwijk is beste festival van Nederland

OISTERWIJK – Intents Festival is vrijdagavond uitgeroepen tot het beste festival van Nederland in 2015.

Het Oisterwijkse evenement eindigde de afgelopen twee jaar op de derde plek, maar won dit jaar de hoofdprijs: de Festivalchart Award. Remko Hermans, organisator van Intents festival nam de prijs in ontvangst tijdens een live-uitzending van Radio Decibel.

Twee andere Brabantse festivals kwamen ook in de top vijf terecht. Harmony of Hardcore in Erp wist de vierde plek te bereiken en WiSH Outdoor in Beek en Donk eindigde op plek vijf.

Intents Festival
Het festival weet ieder jaar weer tienduizenden feestgangers uit verschillende landen te trekken. Het evenement duurt drie dagen en heeft een eigen camping. Dit jaar heeft Intents Festival plaats op 3 tot en met 5 juni.

  1. Frans Kapteijns Nederlands eerste zwerfafvalambassadeur

    Frans Kapteijns Nederlands eerste zwerf­af­val­am­bas­sa­deur

    OISTERWIJK - Oisterwijk heeft een landelijke primeur: de allereerste lokale zwerfafvalambassadeur. Burgemeester Hans Janssen installeerde de bekende Oisterwijker Frans Kapteijns, gepensioneerd boswachter, tijdens de nationale opschoondag (25 maart) in die vrijwilligersfunctie. Dat deed hij door hem een oorkonde te overhandigen die vermeldt wat er van hem verwacht wordt: ,,Het gedachtegoed voor een schone leefomgeving verspreiden en de schadelijke gevolgen van zwerfafval bij een breed publiek onder de aandacht brengen."

Tilburg e.o.