Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Thinkstock

Juwelenbeurs in Oisterwijk

OISTERWIJK - Liefhebbers van juwelen, sieraden en horloges houden van vrijdag 25 tot en met zondag 27 november een juwelenbeurs in Gallery Van Dun in Oisterwijk.

Tijdens ‘Het Juweel Oisterwijk’ presenteren meer dan vijftien juweliers, edelsmeden en horlogespecialisten hun collecties aan het publiek.

De beurs is van vrijdag 25 tot en met zondag 27 november te bezoeken aan De Lind 39 in Oisterwijk. De openingstijden zijn vrijdag van 11.00 tot 21.00 uur en zaterdag en zondag van 11.00 tot 19.00 uur. Kaartjes zijn online voor 12,50 euro verkrijgbaar. Aan de deur kosten ze 15 euro.

  1. Frans Kapteijns Nederlands eerste zwerfafvalambassadeur

    Frans Kapteijns Nederlands eerste zwerf­af­val­am­bas­sa­deur

    OISTERWIJK - Oisterwijk heeft een landelijke primeur: de allereerste lokale zwerfafvalambassadeur. Burgemeester Hans Janssen installeerde de bekende Oisterwijker Frans Kapteijns, gepensioneerd boswachter, tijdens de nationale opschoondag (25 maart) in die vrijwilligersfunctie. Dat deed hij door hem een oorkonde te overhandigen die vermeldt wat er van hem verwacht wordt: ,,Het gedachtegoed voor een schone leefomgeving verspreiden en de schadelijke gevolgen van zwerfafval bij een breed publiek onder de aandacht brengen."

Tilburg e.o.