Dag, Koniging van de Nacht
Volledig scherm
Dag, Koniging van de Nacht © Frans Kapteijns

Kindervoorstelling over sterrenhemel in Oisterwijk

OISTERWIJK – Marleen Groenland van Poppentheater ’t Groene Land speelt woensdag 23 en 30 november een voorstelling in Oisterwijk.

De voorstelling heet Dag, Koningin van de Nacht en gaat over een sterrenhemel. Na de voorstelling is er een boswandeling/speurtocht, waarbij kinderen naar sterrenmos kijken en sterren zoeken. Dag, Koningin van de Nacht is een voorstelling voor kinderen van 4 tot 8 jaar met hun begeleiders.

De voorstelling speelt woensdag 23 november en woensdag 30 november in theater De Witte Lelie aan de Adervendreef 4a in Oisterwijk. Het theaterspel start om 15.00 uur en kaarten kosten 5 euro. Reserveren kan via de e-mail. Meer informatie over de voorstelling is te vinden op de website.

  1. Frans Kapteijns Nederlands eerste zwerfafvalambassadeur

    Frans Kapteijns Nederlands eerste zwerf­af­val­am­bas­sa­deur

    OISTERWIJK - Oisterwijk heeft een landelijke primeur: de allereerste lokale zwerfafvalambassadeur. Burgemeester Hans Janssen installeerde de bekende Oisterwijker Frans Kapteijns, gepensioneerd boswachter, tijdens de nationale opschoondag (25 maart) in die vrijwilligersfunctie. Dat deed hij door hem een oorkonde te overhandigen die vermeldt wat er van hem verwacht wordt: ,,Het gedachtegoed voor een schone leefomgeving verspreiden en de schadelijke gevolgen van zwerfafval bij een breed publiek onder de aandacht brengen."

Tilburg e.o.