De Dorpsherberg in Oisterwijk
Volledig scherm
De Dorpsherberg in Oisterwijk © Google Streetview

Nieuwe exploitanten voor Dorpsherberg Oisterwijk

OISTERWIJK - De Dorpsherberg in Oisterwijk krijgt nieuwe exploitanten. Voormalig sterchef Paul van Waarden strijkt samen met Cees van Beurden neer in het pand in het centrum van Oisterwijk.

Die laatste was 15 jaar lang eigenaar van Het Kabinet in Vught. Het pand bestaat uit 4 verschillende concepten, waarvan nu alleen de Dorpsherberg in bedrijf is. De nieuwe uitbaters beginnen vanaf half juli met restaurant Seasons op de plek van De Lobby.

Ander uiterlijk
Het wordt een restaurant dat per seizoen een ander uiterlijk en een nieuwe menukaart krijgt. Alleen de tafels en stoelen blijven het hele jaar staan. Boven wordt plaats gemaakt voor een grote zaal voor feesten en vergaderingen.

Aan de Dorpsherberg verandert het minst. Het concept blijft hetzelfde, al worden er in de keuken wat kleine aanpassingen gedaan.

  1. Frans Kapteijns Nederlands eerste zwerfafvalambassadeur

    Frans Kapteijns Nederlands eerste zwerf­af­val­am­bas­sa­deur

    OISTERWIJK - Oisterwijk heeft een landelijke primeur: de allereerste lokale zwerfafvalambassadeur. Burgemeester Hans Janssen installeerde de bekende Oisterwijker Frans Kapteijns, gepensioneerd boswachter, tijdens de nationale opschoondag (25 maart) in die vrijwilligersfunctie. Dat deed hij door hem een oorkonde te overhandigen die vermeldt wat er van hem verwacht wordt: ,,Het gedachtegoed voor een schone leefomgeving verspreiden en de schadelijke gevolgen van zwerfafval bij een breed publiek onder de aandacht brengen."

Tilburg e.o.