Volledig scherm
© Thinkstock

Rijstrook weer open na ongeval op A58 bij Moergestel

* UPDATE 16.22 UUR * MOERGESTEL - De afgesloten rijstrook op de A58 ter hoogte van Moergestel is weer open. De strook ging dicht na een ongeluk waardoor een file ontstond van Eindhoven naar Tilburg.

Een bergingsvoertuig heeft een beschadigde auto weggesleept. Het is onduidelijk of er gewonden zijn gevallen bij het ongeluk.

De file had iets voor 16.30 uur een lengte van ongeveer tien kilometer en een vertraging van drie kwartier. De ANWB adviseerde verkeer vanuit de richting Tilburg de A58 te mijden en via de A2 en de N65 richting Tilburg te rijden.

  1. Frans Kapteijns Nederlands eerste zwerfafvalambassadeur

    Frans Kapteijns Nederlands eerste zwerf­af­val­am­bas­sa­deur

    OISTERWIJK - Oisterwijk heeft een landelijke primeur: de allereerste lokale zwerfafvalambassadeur. Burgemeester Hans Janssen installeerde de bekende Oisterwijker Frans Kapteijns, gepensioneerd boswachter, tijdens de nationale opschoondag (25 maart) in die vrijwilligersfunctie. Dat deed hij door hem een oorkonde te overhandigen die vermeldt wat er van hem verwacht wordt: ,,Het gedachtegoed voor een schone leefomgeving verspreiden en de schadelijke gevolgen van zwerfafval bij een breed publiek onder de aandacht brengen."

Tilburg e.o.