article
1.6247665
Zo 7 aug: Wat kun je vandaag het beste zien op theaterfestival Boulevard? Waar moet je toch met je schattige kinderen heen? En is er ook nog iets gratis? Vandaag op theaterfestival Boulevard:
Vandaag op de Boulevard: het paradijs, een desolaat dorp en lekker warm
Zo 7 aug: Wat kun je vandaag het beste zien op theaterfestival Boulevard? Waar moet je toch met je schattige kinderen heen? En is er ook nog iets gratis? Vandaag op theaterfestival Boulevard:
http://www.bd.nl/opinie/blogs/stadsgezicht-den-bosch/vandaag-op-de-boulevard-het-paradijs-een-desolaat-dorp-en-lekker-warm-1.6247665
2016-08-07T10:56:41+0000
http://www.bd.nl/polopoly_fs/1.6247218.1470519221!image/image-6247218.JPG
Den Bosch,Festival,Evenement,Festival Boulevard,Boulevardgezicht,Stadsgezicht Den Bosch
Stadsgezicht Den Bosch
Home / Opinie / Blogs / Stadsgezicht Den Bosch / Vandaag op de Boulevard: het paradijs, een desolaat dorp en lekker warm

Vandaag op de Boulevard: het paradijs, een desolaat dorp en lekker warm

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Piknik Horrifik van Laika
   Fotograaf
  Zo 7 aug: Wat kun je vandaag het beste zien op theaterfestival Boulevard? Waar moet je toch met je schattige kinderen heen? En is er ook nog iets gratis? Vandaag op theaterfestival Boulevard:
   
  Foto van de dag: Op een desolate landtong het parardijs bouwen, om het vervolgens weet te laten ontsporen. Gebaseerd op de Tuin der Lusten staat zondag nog voor het laatst Piknik Horrifik op het programma.
   
  Op naar vandaag, wat te zien? Na de kernramp van Tsjernobyl verandert het dorpje Zvizdal in een spookdorp. In de Kaaihallen op de Tramkade is het verhaal van Pétro en Nadia, beiden de 80 jaar ver voorbij, te zien. Ze leven nog in het dorp, in een zelfverkozen eenzaamheid. Zonder stromend water, elektriciteit, telefoon of post. Verder staat Nienke Lohuis zondag nog in de kapel van het Gasthuiskwartier met haar voorstelling 'Ik kan wel honderd worden als ik voor die tijd niet dood ga'. Vandaag nog een paar kaarten beschikbaar, maandag al uitverkocht.
   
  Wat te doen met kinderen? De voorstelling Verfie staat in het Boulevardtheater op het plein. En bekijk ook de tentjes op het plein eens met de kids. Wat te denken van soepmonsters? Of de knusse mini-bios?

  Is er nog iets gratis? Niet gratis, wel goedkoop is de installatie 'Guilty Landscapes' van Dries Verhoeven (2,50 euro). Kort, maar ook heftig. Theatermakers musiceren verder nog op de late avond in het Josephkwartier. Gratis te bezoeken.
   
  Het weer! Valt het tegen? Nou nee, Geen regen, niet koud. Voor de strandgangers misschien teleurstellend, maar het is heerlijk voor een dagje Boulevard! 
   
  Lees meer nieuws, blogs en achtergronden over Theaterfestival Boulevard via bd.nl/boulevard.