article
1.5759471
Woe 25 feb: De nieuwe Foodhall 88 in de Spoorzone is nog maar amper open en het smaakt al naar meer: vanwege het succes afgelopen weekend hebben de ondernemers besloten om voortaan ook op zondag de deuren open te zetten.
Foodhall 88 viert succes: 'Voortaan ook op zondag open'
Woe 25 feb: De nieuwe Foodhall 88 in de Spoorzone is nog maar amper open en het smaakt al naar meer: vanwege het succes afgelopen weekend hebben de ondernemers besloten om voortaan ook op zondag de deuren open te zetten.
http://www.bd.nl/opinie/blogs/stadsgezicht/foodhall-88-viert-succes-voortaan-ook-op-zondag-open-1.5759471
2016-02-24T18:22:00+0000
http://www.bd.nl/polopoly_fs/1.5742093.1455820709!image/image-5742093.jpg
Tilburg,Stadsgezicht Tilburg
Stadsgezicht
Home / Opinie / Blogs / Stadsgezicht / Foodhall 88 viert succes: 'Voortaan ook op zondag open'

Foodhall 88 viert succes: 'Voortaan ook op zondag open'

Foto's
1
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Foodhall 88. Foto Jan van Eijndhoven/BeeldWerkt
    Woe 25 feb: De nieuwe Foodhall 88 in de Spoorzone is nog maar amper open en het smaakt al naar meer: vanwege het succes afgelopen weekend hebben de ondernemers besloten om voortaan ook op zondag de deuren open te zetten. 
    In een paar dagen tijd hebben we twee- tot drieduizend mensen over de vloer gehad

    door Bas Vermeer

    Dat betekent dat de Foodhall 88 - waar allerlei verschillende kraampjes met eten staan - voortaan het hele weekend open is. Op vrijdag en zaterdag van 16 tot 23 uur en op zondag van 13 tot 19 uur.

    "Afgelopen zondag stonden de mensen in een rij voor de deur te wachten", vertelt Lotte van den Anker van De Melksnor. "Ook veel ouders met kinderen, al die mensen wisten niet dat we op zondag gesloten zijn." Of nu ja: waren, want vandaag werd besloten om de Foodhall ook op zondag voortaan open te stellen. 

    'Succes'
    Op die openstelling zinspeelden de ondernemers zelf al tijdens de eerste avond, vorige week donderdag. Vanwege de belangstelling en het succes kan dat nu ook, aldus Van den Anker. "In een paar dagen tijd hebben we twee- tot drieduizend mensen over de vloer gehad. Er kunnen telkens maar 350 mensen binnen, maar dat werkt goed. Tijdens de avonden bleven mensen binnenlopen terwijl anderen weer vertrokken. Zo wisselt het elkaar mooi af." 

    De Foodhall is nog tot eind april geopend, daarna maakt de hal plaats voor nieuwe ontwikkelingen in het gebied.