Volledig scherm
Gé Wagemakers. © FR076 Van Assendelft Fotografie

Wethouder Gé Wagemakers uit Oss voorgedragen als lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen 2018

OSS – Wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling, Gé Wagemakers, wordt voorgedragen als lijsttrekker voor de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 in de gemeente Oss. Dat heeft het bestuur van het lokale VVD netwerk Oss-Bernheze bekendgemaakt.

Het bestuur van het lokale VVD netwerk wil met deze keuze het vertrouwen uitspreken in de wethouder en stabiliteit en daadkracht garanderen voor de komende periode. Gé Wagemakers houdt zich in Oss onder meer bezig met de leefbaarheid en het imago van het centrum in Oss, de infrastructuur in en rondom Oss en een gezonde en duurzame woningmarkt in de gemeente.

Tegenkandidaten kunnen zich de komende weken nog melden. Wie de definitieve lijsttrekker wordt, wordt duidelijk tijdens de ledenvergadering van 23 oktober.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.