Volledig scherm
Jochem Myjer © Stephan Vanfleteren

20.000 mensen wilden Jochem Myjer zien in Oss

OSS - Theater De Lievekamp had bijna 20.000 kaartjes (dertig volle zalen) kunnen verkopen voor voorstellingen van Jochem Myjer. De cabaretier komt in februari echter maar drie keer in Oss.

Met een uitroepteken erbij meldt De Lievekamp het grote aantal bestelde kaarten woensdag in een bericht over de verloting. Bij dit bericht zit, speciaal voor mensen die naast een kaartje grepen, een videoboodschap van Myjer. Daarin belooft de cabaretier om volgend seizoen vaker in Oss en omgeving te spelen.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.