Volledig scherm
© Jostijn Ligtvoet

Barokorkest Megen geeft concert in Megen

MEGEN - Het Barokorkest Megen geeft zaterdag 12 november een concert in de kloosterkerk van de Franciscanen in Megen.

Barokorkest Megen is samengesteld uit ongeveer 25 muzikanten. Het orkest speelt al sinds 1989 muziek uit de tijd van de Barok en de Weense klassieken. Composities van onder andere Bach en Mozart passeren de revue.

Het orkest begint zaterdag 12 november om 16.00 uur aan de Kloosterstraat 6 in Megen en duurt tot 17.00 uur. De toegang is 10 euro en vrienden van het orkest en kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree.

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.