Volledig scherm
Het centrum van Oss. © Peter van Erp / BD

Bedrijven Oss pleiten voor 'forse investering' in uitstraling centrum

OSS - Er is een uitermate hoge urgentie voor forse investeringen in het Osse centrum. Dat schrijven de Osse Industriële Kring (OIK) en Toekomst In Bedrijven Oss (TIBO) aan het gemeentebestuur.

Met de brief verhogen zij de druk op de lokale politiek om knopen door te hakken. 'Oss heeft niet de luxe om besluiten en investeringen voor zich uit te schuiven', stellen de ondernemers van het groot-, midden- en kleinbedrijf. De ondernemersverenigingen vertegenwoordigen met name de bedrijven op de industrieterreinen, niet de detaillisten in het centrum.

Toch is een impuls van het stadshart ook voor hen cruciaal, zo wordt gesteld. 'Voor het aantrekken van nieuwe bedrijvigheid en medewerkers is een aantrekkelijk en verrassend centrum met beleving en cultuur van groot belang.'

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.