Volledig scherm
De prins en zijn adjudant. © Stichting Carnavals Viering Oss "de Ossekoppen"

Bennie I is nieuwe prins van Oss

OSS - Bennie van Zandvoort is de nieuwe stadsprins van Oss. Dat werd op tijdens het 11-11 bal bekend gemaakt. Hij wordt daarmee de 53ste stadsprins van Oss.

President Robert-Jan Steegman van de Stichting Carnavals Viering Oss maakte de benoeming om exact 21.11 uur bekend op zaterdag.

Ben van Zandvoort is wordt binnenkort 50 jaar en is een geboren en getogen Ossenaar. Hij is advocaat en eigenaar van Van Zandvoort Legal. Hij wordt tijdens carnaval bijgestaan door adjudant Igor la Vos. Hij woont sinds 1980 is Oss en was de afgelopen jaren werkzaam als CEO bij Bruynzeel Storage Systems.

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.