Volledig scherm
© Thinkstock

Bewonersavond over De Stadspoort in Ravenstein

RAVENSTEIN - De gemeente Oss houdt een bewonersavond over de Stadspoort in Ravenstein op dinsdag 6 december.

De Stadspoort aan de Kasteelseplaats 1 te Ravenstein is al een paar maanden afgesloten voor renovatie. Deze werkzaamheden hebben langer geduurd dan in het begin voorzien was. Dit heeft met name te maken door de vele aanrijdingen in de afgelopen jaren.

De gemeente wil deze aanrijdingen in de toekomst voorkomen om de poort optimaal te beschermen. De aanpak hiervan, wordt besproken op de bewonersavond. Aan de Sint Luciastraat 2 te Ravenstein zijn belangstellenden welkom om 19.30 uur.

De Stadspoort wordt op dinsdag 8 december weer opengesteld voor al het verkeer.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.