Volledig scherm
Prinses Kim © CV De Doordouwers

'Bij de Doordouwers is het top, met vier vrouwen aan kop'

LITHOIJEN - Kim Tiemissen is zaterdagavond gepresenteerd als prinses Kim d'n Urste door CV de Doordouwers. De prinses wordt ondersteund door nog eens drie vrouwen die sturing gaan geven aan het carnaval.

Prinses Kim heeft namelijk adjudante Antoinette, jeugdprinses Isa en jeugdadjudante Sanne om te regeren over het Verkus- en Woaterrattenrijk.

Kim is dochter van onze 1e jeugdprins Louis en kleindochter van mede cluboprichter Jan Tiemissen. Vader Louis mocht zijn dochter omkleden tot prinses.

Met vier vrouwen aan het roer is een toepasselijk motto zo gevonden:,,Bij de Doordouwers is het top, met vier vrouwen aan kop!

  1. Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    MEGEN - Harmonie Per Ardua Ad Astra uit Megen viert haar vijftigjarig bestaan met een muzikaal jubileumweekend. Vrijdagavond combineert de harmonie haar optreden met de bands Out of Stock en Dif'friends, beide eveneens uit Megen. Door die samenwerking ontstaat een promsconcert onder het motto Brass meets Band. Zondag treedt de slagwerkgroep van de harmonie op. Ze krijgen daarbij ondersteuning van diverse slagwerkgroepen uit de omgeving.

Oss, Uden e.o.